Bli medlem

Om du ønsker å bli medlem i Alta Kunstforening kan du vippse Alta Kunstforening kr 250 eller betale inn kr 250 til Alta Kunstforenings konto 4910 14 35295. Du kan plusse på kr 50 for å legge til et familiemedlem eller flere. Bruk innmeldingsskjemaet du finner på forsiden eller rett og slett send oss en mail. Det kommer til samme mailadresse uansett.

Alle har fri entré på våre utstillinger, både medlemmer og ikke-medlemmer. Men, vi er i planleggingsfasen om et kunstfaglig arrangement for medlemmene i løpet av 2019/2020. Av andre ting kan vi nevne at alle medlemmene er med i trekningen av et stykk kunsthåndverk eller grafikk hvert år. Det samme gjelder de oppmøtte på årsmøtet.

Kontroll over egne opplysninger

Som følge av ny personvernforordning i EU/EØS, har Norske Kunstforeninger og Alta Kunstforening lagt sine medlemsregister inn i de frivillige organisasjonenes medlemssystem HyperSys. Informasjon om nye utstillinger blir sendt herfra.

Hva gjør jeg

Du logger deg inn med din epostadresse på denne lenken: kunstforeninger.hypersys.no

Velg “Glemt Passord” ved første gangs innlogging.

Du kan blant annet endre din epostadresse på denne siden.

Alta Kunstforening bruker IKKE feltene Kjønn, Personnummer og Fødselsdato (satt til 01.01.1970 for alle medlemmer). Disse feltene skal ikke fylles ut.

Mer info om personvern og sikkerhet.

Utmelding

Hvis du ønsker å bli fjernet fra medlemsregisteret. Send epost til alta.kunstforening@gmail.com og vi vil slette dine opplysninger.

Hanne Grethe Einarsen, Blått tre, utsnitt