PRAKTISK INFO

Alta Kunstforening er lett tilgjengelig da vi befinner oss i kjelleren på det som tidligere var Postgården i Alta sentrum, samme inngang som Alta tinghus. Bygget ligger vegg i vegg med Aurora kino og Studenthuset City, like ved gågata. God parkeringsmulighet utenfor med parkeringsautomat. De største skolene i Alta ligger i gangavstand, aller nærmest er Høgskolen i Finnmark.

SØKNADER OG SAMARBEID

Alta kunstforening ønsker å vise god kunst og er åpne for seriøse prosjekter og utstillinger. Vi drives av frivillige og har begrenset kapasitet, men det er allikevel mulig å få realisert prosjekter gjennom kunstforeningen. Kunstnere og kuratorer i Finnmark oppfordres til å søke da vi føler et spesielt ansvar for disse. Vi er også åpne for samarbeid med andre visningssteder i Finnmark. Stedsspesifikke prosjekter/utstillinger ses på som positivt.

Henvendelse med vedlegg i pdf-format sendes til alta.kunstforening@gmail.com

FILER

Logo jpg

Logo png

Plantegning fra før oppussing

DETALJER

Samlet areal:

107.52 m2

Utstillingsrom:

Løpemeter vegg:

35m

Vegg(materiale):

Sponplater. Midtveggen er i betong med opphengslist ved taket. Kroker og vaiere tilgjengelig.

Takhøyde:

2,60m

Tak (materiale):

Betong med absorberende plater

Gulv:

Betong, malt grå

Lysforhold:

Godt med spotlights. Også lysrør. Ingen vinduer.

Utstillingsutstyr:

Flyttbare sokler av sponplater, samt tre glassmontre (ca b60xd60xh100)

Sikkerhet:

Moderne murbygg med branndører

Omvisning:

Etter avtale

Utleie av lokaler:

Etter avtale

Tilgjengelighet for
bevegelseshemmede:

God, rampe for rullestol/barnevogn utenfor lokalet og heis inne

Litteratur/informasjon: