Back to All Events

"I dialog med Savio " Hege Annestad Nilsen 11.-25. april


  Hege Annestad Nilsen stiller ut fotografier som er inspiret av den samiske kunstneren  John Andreas Savio (1902-1938) Biografi: Annestad Nilsen er utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim og arbeider med foto, video, lyd og installasjon.  Med base i Alta, har hun deltatt på en rekke utstillinger i Norge og i utlandet, blant annet Nordnorsk Kunstnersenter, Svolvær,  Kunstens Hus i Luleå  og National Gallery of Canada, Ottawa.

 

Hege Annestad Nilsen stiller ut fotografier som er inspiret av den samiske kunstneren  John Andreas Savio (1902-1938)

Biografi: Annestad Nilsen er utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim og arbeider med foto, video, lyd og installasjon.  Med base i Alta, har hun deltatt på en rekke utstillinger i Norge og i utlandet, blant annet Nordnorsk Kunstnersenter, Svolvær,  Kunstens Hus i Luleå  og National Gallery of Canada, Ottawa.

Link til Hege Annestad Nilsens hjemmeside her

Link til Hege Annestad Nilsens hjemmeside her

 

 

Earlier Event: March 5
Kunstnergruppen FUFF
Later Event: June 6
RÅ KUNST 6.-20. juni